GUEST BOOK
Make your own free website on Tripod.com

BUKU TAMU / GUESTBOOK


Name (Nama): Syed Azhar Syed Masri (Homepage)
From (Dari): Tapah Date (Tarikh): Mon Oct 11 11:04:06 1999
Comment (Komen): Tahniah Jabatan Perhutanan Kedah... Usaha tuan/puan patut dihargai dalam menambah homepage perhutanan di Malaysia. Tahniah Che Hashim PPN nya yang memang minat komputer sejak dulu lagi dan beliau juga guru dan pendorong kepada saya minat dalam bidang komputer 10 tahun yang lalu..... Tahniah you are the best... Oh ye..saya ada homepage perhutanan daerah saya, jika dibolehkan tolong listkan ke laman links tuan....

Name (Nama): Baidrul Hisham bin Shaari (Homepage)
From (Dari): RCFM / PSPH Date (Tarikh): Mon Aug 16 15:15:13 1999
Comment (Komen): Syabas kepada warga JPNK di atas pelancaran webpage yang padat dengan informasi dan teratur. Ianya akan menjadi panduan kepada kami di PUSAT SERANTAU PENGURUSAN HUTAN dahulunya dikenali sebagai ASEAN Institute of Forest Management untuk mengemaskini web page kami. Sekian wassalam...

Name (Nama): Mazura Stapah
From (Dari): JPNS &M Date (Tarikh): Sat Aug 14 13:37:34 1999
Comment (Komen): Tahniah di atas kejayaan pihak anda menyediakan laman web Jabatan. Sebenarnya saya menjadikan laman ini sebagai rujukan di dalam penyediaan laman web kami. Terima kasih, banyak ilmu yang kami pelajari. Wassalam.

Name (Nama): HJ ZAINUDIN
From (Dari): Jabatan Perhutanan Pulau Pinang Date (Tarikh): Sat Jul 24 12:51:03 1999
Comment (Komen): TAHNIAH ATAS PENYEDIAAN LAMANWEB YANG BERINFORMASI DAN MENARIK.

Name (Nama): SHAHRIZA B. SHAHRUDIN
From (Dari): USM PENANG Date (Tarikh): Sun Jun 13 13:02:39 1999
Comment (Komen): ASSALAMUALAIKOM. SAYA SEORANG PELAJAR IJAZAH TINGGI DARIPADA USM DAN SEDANG MENJALANKAN KAJIAN TABURAN DAN SPESIES AMFIBIA DI UTARA SEMENANJUNG MALAYSIA MELIPUTI NEGERI KEDAH,PERLIS, P.PINANG DAN PERAK. DISINI SAYA INGIN MENDAPATKAN MAKLUMAT DAN SENARAI LENGKAP TENTANG KAWASAN-KAWASAN HUTAN LIPUR YANG TERDAPAT DI NEGERI KEDAH.

Name (Nama): shahamizan b.md shahudin
From (Dari): ITM ARAU PERLIS Date (Tarikh): Tue Jun 8 15:59:51 1999
Comment (Komen): ASSALAMUALAIKUM BUAT SEMUA KAKITANGAN JABATAN PERHUTAN NEGERI KEDAH TERUTAMANYA YANG  TELAH BERTUNGKUS-LUMUS MENYIAPKAN LAMAN WEB YANG BOLEH DIKATAKAN SUNGGUH MEMUASKAN INI. DENGAN ADANYA LAMAN WEB INI,IA DAPAT MEMBUKTIKAN KEMAMPUAN JABATAN INI DALAM MENYAHUT SERUAN PM UNTUK MENCAPAI ERA IT. SELAIN ITU IA BOLEH DIJADIKAN SEBAGAI PERANGSANG KEPADA JABATAN-JABATAN LAIN DI NEGERI KEDAH MAHUPUN SELURUH MALAYSIA UNTUK MENGIKUT JEJAK LANGKAH YANG DILAKUKAN OLEH JABATAN INI.

Name (Nama): Maria Amanda Abdul Aziz
From (Dari): Kuala Lumpur Date (Tarikh): Sat May 15 12:04:39 1999
Comment (Komen): Assalamua'alaikum. Tahniah, difahamkan laman web yang pertama untuk Jabatan Perhutanan. Sesuatu yang sangat berinfomasi bagi yang tidak pernah mengalami "dunia perhutanan", punya kelas yang tersendiri dengan pelbagai aktiviti yang menarik. Saya yakin di masa yang akan datang laman ini boleh menjadi "reference" berkaitan dengan perhutanan dan seumpamanya. Upgradekan lagi dengan warna2 yang menarik dan ceria terutamanya warna hijau. Tahniah sekali lagi atas usaha gigih ini, semoga menjadi antara yang terbaik.

Name (Nama): Nik Mohd Shah
From (Dari): PHN.Perak Date (Tarikh): Fri Mar 12 08:03:56 1999
Comment (Komen): Syabas! Laman web yang menarik dan informatif. Satu usaha yang dapat dicontohi ....... dan Perhutanan boleh!!!!!

Name (Nama): MOHD.JINIS ABDULLAH
From (Dari): PHN.NS&M,S'ban Date (Tarikh): Thu Feb 18 10:09:26 1999
Comment (Komen): Kepada Che Hashim PPN,semua pegawai dan kakitangan JPNK saya ucapkan tahniah di atas kejayaan mengadakan laman Web ini. Dengan adanya lamam Web seperti ini dapatlah kita bertukar atau memperolehi maklumat tentang perhutanan dengan cepat. Hopefully we could follow the good examples forwarded by you.

Name (Nama): BOLHASSAN BIN AINNIE DHOBY
From (Dari): Sibu, Sarawak Date (Tarikh): Fri Feb 5 23:38:06 1999
Comment (Komen): Saya bagi pihak semua ahli KESATUAN PEKERJA PEKERJA
JABATAN HUTAN SARAWAK ingin mengucapkan TAHNIAH dan SYABAS kepada JABATAN PERHUTANAN NEGERI KEDAH. Terima Kasih pada ENCIK DASAR BIN BAKAR kerana telah memberitahu saya tentang website ini.

Name (Nama): Nik Fajariah (Homepage)
From (Dari): JPSM (HQ) Date (Tarikh): Sat Jan 30 11:02:55 1999
Comment (Komen): Tahniah kerana telah berjaya mempunyai laman web yang menarik dan berinformasi ..

Name (Nama): Mohd. Fisol Osman
From (Dari): Kuala Lumpur Date (Tarikh): Sat Dec 26 12:37:21 1998
Comment (Komen): Good Job !

Page 1 of 2 | Next Page